Kennel Eudora's valpblogg

Alla inlägg den 18 juli 2010

Av Lotta - 18 juli 2010 20:42

Först ut var Eudora’s Knock Out ”Kalle”. Han flyttar till Julia, Axel, Cecilia och Lars Gannerdahl i Sollentuna. Vi hade en mycket trevlig kväll igår när de äntligen fick träffa sin lille Kalle. Efter några timmars sömn så var det dags att börja resan mot Sollentuna. Julia kommer nog att visa Kalle hur  agility går till.  Axel försöker nog att finta med fotbollen och jag tror att Kalle kommer att bli en bra fotbollskompis. När det är sommar sol och varmt så följer Kalle med Cecilia och Lars ner till bryggan och tar ett dopp, för vatten tycker Kalle om. Lycka till med er lille Kalle!

     

Nu var det Eudora’s Kiss Me Quick ” Kalli” tur. Hon flyttar till vårt grannland Danmark, till Karsten, Hanne Sörensen och deras två döttarar i Svendborg. Kalli kommer att älska när Karsten busar med henne, Hanne får en riktig liten skönhet ;) att pyssla med och döttrarna kommer att gosa, kela och hitta på många roliga saker tillsammans med Kalli. Lycka till med er lilla Kalli!

  

Sist men inte minst att flytta var Eudora’s Keep On Walking ”Sigge” som flyttar till Ingrid och Olle Hinderson i Malmö. Sigge och Olle kommer så småningom att gå långa och härliga promenader. Ingrid pysslar, syr och bygger alla möjliga fina saker till Sigge. Så han kommer att må som en riktig liten Prins när han ligger i sin fina korg eller sitt lilla nybyggda hus och kikar på sin matte och husse. Lycka till med er lille Sigge!

  

Vi ses igen!   



Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Kennel Eudora's valpblogg

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards